Instagram Beğeni Gizleme Açma

Instagram beğeni gizleme açma, Instagram beğeni gizleme açma sayesinde isterseniz gönderilerinizin beğeni sayısını gösterebilir isterseniz de gizleyebilirsiniz.

Instagram Beğeni Sayısı Gizleme Yöntemi

Instagram beğeni sayısı gizleme yöntemi kullanıcıların beğeni sayısına odaklanması yerine gönderinin kalitesine odaklamayı hedefleyen güncelleme duyuruldu.

3-4 Adımda gönderilerinizdeki Instagram beğeni sayısını gizleyebilir, istediğiniz zamanda Instagram beğeni sayısını istediğiniz zamanda da açabilirsiniz.

Not: Beğeni sayısı gizleme seçeneği hesabınızda görünmüyorsa daha tanımlanmamış demektir. Yakın zamanda tüm cihazlarda bu özellik kullanabilir olacaktır.

Bu işlemler için iki farklı yöntem bulunmaktadır.

Gönderilerde Beğeni Sayısı Gizleme

Instagram gönderilerde beğeni sayısı gizleme işlemlini birkaç adımda yapabilirsiniz. Beğeni sayısını görmek ve sadece belirli gönderilerin beğeni sayısını gizlemek istiyorsanız bu işlemi seçmeniz gerekmektedir.

Bu işlem ile birlikte kullanıcılar beğeni yerinde sadece diğerleri uyarısını görecektir. Gönderi bazında beğeni sayısını gizlemek için;

  1. Gönderiyi açın.
  2. Sağ üst köşedeki (… ) tıklayın.
  3. Açılan menülerden “beğeni sayısını gizle” seçeneğini aktif edin.

Bütün Gönderilerin Beğeni Sayısını Gizleme

Instagram’da hiçbir kullanıcın beğeni sayısını görmek istemiyorsanız bu işlemi seçmeniz gerekmektedir. Aynı zamanda tüm gönderilerinizdeki beğeni sayısını da gizlemiş olacaksınız.

  1. Ayarlar
  2. Gizlilik
  3. Gönderiler
  4. Beğenme
  5. Görüntülenme Sayılarını Gizle

5 adımda aktif ederek tüm gönderilerin Instagram beğeni sayısını gizleyebilirsiniz. Fakat bunu unutmayın siz de başkasının beğeni sayısını görmeyeceksiniz.

Beğeni sayısını göstermek istiyorsanız yukarıdaki anlattığımız adımların tam tersini yaparak beğeni sayılarını açabilirsiniz.

Not: Tarayıcı üzerinden kişilerin Instagram profillerini ziyaret ederseniz beğeni sayısını gizlemiş olsa da görebiliyorsunuz.

Örneğin, beğeni sayısı gizlenmiş bir içeriği inceleyin.

Instagram Beğeni Sayısını Gizleyemiyorum

Instagram beğeni sayısını gizleyemiyorum diyorsanız aşağıda ki adımları takip ederek "Instagram beğeni sayısını gizleyemiyorum" probleminden kurtulabilirsiniz.

  1. Beğeni sayısını gizlemek istediğiniz gönderinin üzerindeki üç noktaya basın.
  2. Açılan menüden "Beğenme Sayısını Gizle" seçeneğine tıklayın.
  3. Artık diğer kişiler o gönderiye kaç beğeni geldiğini göremeyecek.

Reels Beğeni Gizleme

Reels beğeni gizleme için yine aşağıda verdiğimiz adımlar sayesinde Instagram Reels beğeni gizleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

  1. Ayarlar'a gidin
  2. "Gizlilik" seçeneğine dokunun
  3. "Etiketler" seçeneğini seçin
  4. "Beğenme ve Görüntüleme Sayılarını Gizle" seçeneğini göreceksiniz